USUSRET SPEKTAKLU / RTL-ovi reporteri prisjetili se najdražih rukometnih uspomena uoči novog SP-a

Image
Foto: RTL

Ines Goda Forjan, Goran Latković, Marko Vargek i Filip Brkić uoči SP-a u rukometu, koje će gledatelji od 11. siječnja moći gledati na RTL-u i online platformi PLAY, prognoziraju plasman naše reprezentacije te se prisjećaju svojih najdražih trenutaka s rukometnih prvenstava dosad!

27.12.2022.
12:51
RTL
VOYO logo

Pobjednički RTL-ov tim spreman je za rukomet! Ines Goda Forjan, Goran Latković, Marko Vargek i Filip Brkić u siječnju dišu za rukomet, koji je tijekom više od desetljeća praćenja postao jedna od najljepših sportskih priča RTL-a. Vrijeme za rukomet stiže, a ekipa komentatora i reportera već je spremna. Od 11. do 29. siječnja gledatelji će moći pratiti više od 50 napetih utakmica SP-a u rukometu na glavnom kanalu RTL-a, na kanalu RTL2 te online platformi PLAY.

Image
OKUPLJAJU SE RUKOMETAŠI /

Počinje operacija Švedska 2023., na licu smo mjesta: Uskoro ćemo morati imati momčad i to će biti najteže za postići

Image
OKUPLJAJU SE RUKOMETAŠI /

Počinje operacija Švedska 2023., na licu smo mjesta: Uskoro ćemo morati imati momčad i to će biti najteže za postići

Hrvatsku reprezentaciju ždrijeb je smjestio u skupinu G koja se igra u švedskom gradu Jönköpingu, a njihovi protivnici u grupnoj fazi bit će Egipat 13. siječnja u 20.30 sati, SAD 15. siječnja od 20.30 sati, a dva dana kasnije, 17. siječnja u istom terminu očekuju ih rukometaši Maroka. Sve utakmice u svom prepoznatljivom stilu, stručno, ali vrlo srčano, prenosit će već uigran tim, RTL-ov sportski komentator Filip Brkić te sukomentator i bivši reprezentativac Nikša Kaleb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip Brkić jasan je u svojim predviđanjima za našu reprezentaciju. "Švedska je veliki favorit s obzirom na to da su na zadnjim velikim natjecanjima osvajali medalje, a sada su i domaćini prvenstva, što je u rukometu značajna prednost. Što se naše reprezentacije tiče, teško mi je reći, ali mislim da, ako budemo pravi, možemo svakog dobiti! No, moramo biti spremni igrati zaista savršen rukomet", smatra Brkić.

Deseto je ovo rukometno prvenstvo koje Filip Brkić prati, no jedno mu je ipak ostalo u najljepšem sjećanju. "Posebno mi je ostalo u sjećanju Europsko prvenstvo iz 2016. godine, kada smo bili treći u Poljskoj. Izbornik je tada bio Željko Babić, izgubili smo neke važne utakmice i poklopilo nam se da imamo mogućnosti proći dalje ako pobijedimo protiv Poljske s 11 ili 13 razlike. Ostvarili smo to te pobijedili s 13 razlike i otišli u polufinale".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdvojio je tu čudesnu utakmicu i Marko Vargek. Voditelj emisije 'Vrijeme je za rukomet' uživo je pratio okršaj Hrvatske i Poljske. "Bilo je čudesno gledati tu utakmicu uživo, ostala mi je u najljepšem sjećanju", jasan je Vargek. "Siječanj ne mora biti najdepresivniji mjesec u godini, posebno ne uz rukomet na RTL-u", zaključio je Marko.

Rukomet će već šesti put u siječnju disati i reporterka Ines Goda Forjan, koja očekuje puno od naše reprezentacije. "Kada je rukometna reprezentacija u pitanju, uvijek očekujemo najviše, tako da definitivno očekujem da ih vidimo u borbi za medalju. Možda je teško prognozirati s obzirom na to da i ove godine imamo problema s ozljedama, da je dosta igrača ozlijeđeno ili u procesu rehabilitacije pa izbornik Horvat na njih ne može računati, ali se nekako nadam da mogu doći do polufinala, da se mogu boriti za medalju te proživjeti neke sjajne dane", priča Goda Forjan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medalja bi bila sjajna, baš kao što je to bila i ona 2020. u Švedskoj. "Možda mi je najdraže dosad bilo EP u Švedskoj 2020., kada je Hrvatska izborila finale u triler utakmici protiv Norveške. Ta utakmica je bila nešto najljepše, bila sam na rubu suza, presretna, ponosna... To mi je možda i najdraži trenutak otkako pratim rukomet na RTL-u", kazala je prekaljena sportska reporterka.

Spektakl na RTL-u

Upravo je ona svojim savjetima počela pripremati Gorana Latkovića, koji će ove godine prvi put pratiti SP u rukometu. "Uzbuđen sam i imam veliku tremu, moram se odmaknuti od dnevno-političkih tema na koje sam naviknuo i ubaciti se u sferu sporta. Imam veliku, pozitivnu tremu i jedva čekam! Razgovarao sam već s Ines, odradila je dobar pripremni posao! Jedva čekam osjetiti tu atmosferu", raduje se Latković novom angažmanu. Do danas se sjeća Europskog prvenstva održanog u Hrvatskoj. "Bili smo domaćini, pratili smo utakmice u arenama, pratili smo ih i na RTL-u i bio mi je to jedinstven doživljaj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL-ovi reporteri su spremni za spektakularni sportski mjesec - vrijeme je za rukomet!

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod naših rukometaša na novu svjetsku medalju gledatelji mogu pratiti od 11. siječnja, na glavnom kanalu RTL-a, na kanalu RTL2 te online platformi PLAY.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo