Play ponuda

SVE JE ZBUNIO / Horvat ostao misteriozan na pitanje ostaje li na klupi, a potom poslao čudnovatu poruku šutnjom: 'Nismo bitni mi'

Izbornik Horvat je poslao čudnovatu poruku

23.1.2023.
19:31
Play ponuda

Hrvatska rukometna reprezentacija pobjedom protiv Bahreina vjerojatno je zaključila je svoj put na Svjetskom prvenstvu. Kaubojima je trebala pobjeda od 22 gola razlike protiv Bahreina, kao i pobjeda Egipta nad favoriziranim Dancima. Sada se možemo i moramo nadati da će Egipat slaviti s plus 11 protiv moćne Danske.

Image
HRVATSKA - BAHREIN 43-32 /

Prekasno smo se probudili, razbili smo ih ali nedovoljno: Egipat sad mora dobiti moćnu Dansku sa najmanje 11 razlike za naše četvrtfinale, a mi smo sigurno 9.

Image
HRVATSKA - BAHREIN 43-32 /

Prekasno smo se probudili, razbili smo ih ali nedovoljno: Egipat sad mora dobiti moćnu Dansku sa najmanje 11 razlike za naše četvrtfinale, a mi smo sigurno 9.

Kauboji su slavili 43:32, ali nažalost, nedovoljno uvjerljivo. Naši su rukometaši odigrali poprilično loše prvo poluvrijeme te su tek u nastavku "nabili" dobru razliku.

Da smo krenuli silovito od početka možda bi i stigli do željene razlike, ovako se moramo nadati gotovo nemogućem, iako nam je i tada trebala ta pobjeda Egipta...

shimmer fallback
shimmer fallback

Uživo, reakcije nakon pobjede nad Bahreinom

Izbornik Hrvoje Horvat je razgovarao s Ines Godom nakon utakmice.

"Rezultat prvog poluvremena sve govori, primili smo previše pogodaka. Računali smo na 7,8 razlike, ali ništa od toga. Drugo poluvrijeme je bilo bolje, noge su bile teške, suci su im puštali duge napade. Dečki su sve ostavili na terenu, napadački dobro, prvo poluvrijeme loše obrambeno."

shimmer fallback
shimmer fallback

Izbornik je istaknuo i što bi nas moglo vratiti na vrh svjetskog rukometa.

"Ostvarili smo te kvalifikacije za OI, to nam je bilo u viziru, pogotovo nakon utakmice s Egiptom. Odigrali smo dobar turnir, pokazali smo tu 5-1 zonu koja bi trebala postati zaštitni znak. Dugoročno možemo očekivati da nas ta zona vrati u vrh svjetskog rukometa. Neke stvari sam obećao Ivanu, ne bi puno pričao".

Ines Godu zanimalo je ostaje li izbornik na klupi reprezentacije:

"Trenutno jedva čekam da vidim obitelj, pa ćemo vidjeti. Kažem obećao sam neke stvari, pa ne bi to komentirao, preintimno je."

shimmer fallback
shimmer fallback

Potom je Goda pitala je li ima podršku saveza, a Horvat je poslao čudnu poruku. Glumio je kao da priča, odnosno kao da ga se ne čuje u prijenosu, Ines je upitala što je rekao, da ga ništa nije čula, a on je hladno poručio:

"Što je bilo, greška neka? Odgovorio sam".

Komentirao je i rezultate Hrvatske na posljednjim velikim prvenstvima.

"Mi želimo igrati, boriti se za medalju, milimetri su nas dijelili od toga. Trebalo nam je i malo sreće, imali smo korona prvenstvo, treba i sreće i da nemamo ozljede. Ovo prvenstvo to nismo imali".

Za kraj je zaključio i što je pozitivno nakon cijelog prvenstva, ali i kako bi rukomet trebao ići prema naprijed:

"Radili smo na toj 5-1 obrani, ona se pokazala da može biti ubojito oružje u budućnosti. Teško je to u devet dana sve porihtati i urediti. Prije svega, treba nam jedan sustav, trebamo puhati u isto jedro da izađemo iz podbačaja. Treba vidjeti kako sve poboljšati, tu nismo bitni mi, nego kako ići naprijed".

Play ponuda
Play ponuda