Bliži se Svjetsko prvenstvo / RTL dobio veliko pojačanje: Legendarni Šola bit će sukomentator u prijenosima utakmica

Image
Foto: RTL

Dok će Brkić i Šola u Njemačku i Dansku, studijsku emisiju iz Zagreba vodit će Marko Vargek

1.1.2019.
9:30
RTL
VOYO logo

Siječanj 2019. na RTL-u će proći u znaku rukometa – 10. siječnja počinje Svjetsko prvenstvo za muškarce u Njemačkoj i Danskoj, a RTL će prenositi više od 50 utakmica, i to na svom glavnom kanalu te na RTL2 i online platformi RTLplay. U Njemačku i Dansku kao komentatori utakmica putuju Filip Brkić i proslavljeni hrvatski vratar Vlado Šola.

Duo je to koji je već surađivao 2009. godine na prvom Svjetskom prvenstvu koje je prenosio RTL, a koje se održavalo u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Veliko mi je zadovoljstvo vratiti se na RTL i raditi s Filipom. Njemu je te 2009. to bilo zapravo prvo veliko prvenstvo koje je prenosio, a meni je bilo prvi put da uopće komentiram. U međuvremenu sam postao trener pa će se i to značajno osjetiti u komentiranju, a Filip je stasao u pravog profesionalca te vrhunskog komentatora“, kaže Šola koji s nestrpljenjem očekuje start prvenstva.

Iako kao komentator mora biti objektivan, priznaje da sigurno neće nedostajati i navijačkog duha u utakmicama hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Biti navijač ili biti objektivan? Teško je to odvagnuti kada igra tvoja reprezentacija. Naravno da svi želimo da naši dečki osvoje medalju, tako da ćemo sigurno navijati i biti pozitivni. S druge strane bit ćemo i objektivni jer gledateljima treba vjerno dočarati što se događa na terenu“, poručuje Vlado, ali o prognozama i plasmanu Kauboja na ovom Svjetskom prvenstvu ipak još ne želi nagađati.

Filip Brkić pak kaže kako je ovo prvo prvenstvo unazad nekoliko godina na koje hrvatska reprezentacija putuje s nešto manjim ambicijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Kao navijač bih, naravno, volio da budemo među četiri najbolje ekipe, ali objektivno će to biti dosta teško. Ipak, vjerujem da Lino Červar kao veliki rukometni znalac ima neki adut u rukavu s kojim će nas iznenaditi“, kaže Filip te dodaje da se veseli još jednom prvenstvu.

„Sretan sam što RTL nastavlja taj veliki rukometni put. Posebno me veseli što mi se vratio Vlado, moj prvi sukomentator, tako da nam neće biti problem brzo se uhodati“, ističe Brkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok će Brkić i Šola u Njemačku i Dansku, studijsku emisiju iz Zagreba vodit će Marko Vargek. Emisija će biti posebno fokusirana na utakmice Kauboja, uz stručne analize i prve reakcije.

Ne propustite pratiti Svjetsko prvenstvo u rukometu od 10. do 27. siječnja 2019. samo na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo