SP 2010 / Ronaldo: Uz malo sreće možemo do kraja

Image

Cristiano Ronaldo istaknuo je kako Portugal može osvojiti Svjetsko prvenstvo, te da će ima za to trebati sreće, jer iskustvo i potporu navijača imaju.

9.1.2010.
10:44
VOYO logo

Najskuplji igrač svijeta Cristiano Ronaldo očekuje najbolje izdanje Svjetskog prvenstva dosad, te se nada da Portugal može doći do kraja.

Vjeruje da imaju zrelost i iskustvo, ali i treba im malo sreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve velike momčadi i veliki igrači će biti tamo. Prošla Svjetska prvenstva su bila jaka, ali ovaj će biti najjači. Momčadi koje su se kvalificirale, mogu smatrati da su najbolje na svijetu" – rekao je Portugalac za AS.

Dodao je da sanja o osvajanju SP-a, te to ističe u brojnim intervjuima. Smatra da su bili blizu osvajanja Eura 2004., ali i četvrto mjesto na prošlom Mundialu u Njemačkoj je ogroman uspjeh za Portugal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša momčad je sazrjela. Prošli smo kroz teške trenutke u kvalifikacijama, ali smo posljednjih mjeseci unaprijedili igru, jer se momčad ne stvara preko noći" – kazao je Ronaldo.

Osvrnuo se na to, tko bi mogao doći do kraja. Smatra da postoji nekoliko momčadi koje mogu osvojiti SP. Ističe da je Portugal jedna od njih, ali da trebaju biti samouvjereni i naporno raditi. "Potporu imamo, još nam treba malo sreće ili da nas bar nesreća zaobiđe" – zaključio je napadač Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo