START ZA POVIJEST / Ronaldo postao rekorder Reala

Image

Portugalac je u četiri uvodna prvenstvena kola španjolske lige postigao bar pogodak što nije uspjelo nikome prije njega u "kraljevskom klubu".

24.9.2009.
16:18
VOYO logo

Unatoč činjenici da je odigrano samo četiri kola Primere, Cristiano Ronaldo već je pronašao svoje ime u knjigama rekorda "kraljevskog kluba". Pogotkom Villarrealu (pobjeda 2-0) portugalski krilni napadač postao je prvi nogometaš u povijesti Reala koji je u debitantske četiri utakmice postigao barem po gol na svakoj.

Real Madrid otvorio je sezonu četirima pobjedama, a njihovo pojačanje iz Manchester Uniteda bio strijelac na svakoj od njih. U pobjedi protiv Deportiva (3-2) postigao je drugi gol za Realovu momčad, Espanyolu (3-0) zabio posljednji, a Xerezu prva dva u pobjedi 5-0 svoje momčadi. Pogodak protiv Villarreala, ukupno sedmi u sezoni, potvrdio je njegovu vrijednost i zagarantirao mu mjesto u knjigama povijesti madridske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažnije je da smo stratali pobjedama, a meni je drago što sam ovdje i postižem golove", kazao je 94 milijuna eura skupa akvizicija Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo