PRAVO IZNENAĐENJE / Ronaldinho ovog ljeta putuje u London?!

Image

Ronaldinho je nastupio na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. na kojima je Brazil osvojio treće mjesto nakon što je u polufinalu izgubio od Argentine koju su predvodili Lionel Messi i Sergio Agüero.

14.3.2012.
20:41
VOYO logo

RIO DE JANEIRO - Brazilska nogometna zvijezda Ronaldinho (31) nalazi se na širem popisu kandidata za nastup u brazilskoj reprezentaciji na Olimpijskim igrama u Londonu ove godine.

Brazilski izbornik ManoMenezes objavio je listu sa čak 50 igrača koji će se boriti za mjesto među putnicima na OI. Od igrača koji su stariji od 23 godine osim Ronaldinha pozvani su i vratar Intera JulioCesar (32), branič Milana ThiagoSilva (27), branič Barcelone DanielAlves (28) i branič Chelsea DavidLuiz (25). Na popisu su i mlade zvijezde Neymar i AlexandrePato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menzes će 8. lipnja objaviti kraću listu sa 35 imena, a konačna lista sa 18 putnika za London bit će poznata 6. srpnja. Na olimpijskom turniru nastupaju U-23 reprezentacije, a svaka može prijaviti tri igrača starija od 23 godine.

Ronaldinho je nastupio na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. na kojima je Brazil osvojio treće mjesto nakon što je u polufinalu izgubio od Argentine koju su predvodili LionelMessi i SergioAgüero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olimpijske igre su jedino ozbiljnije natjecanje na kojem Brazil nikada nije pobijedio. Peterostruki svjetski prvaci osvojili su četiri medalje u povijesti olimpijski igara - srebrne 1984. i 1988., te bronce 1996. i 2008.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo