Ovaj šamara sve od reda: Đokovića čeka pravi pakao

Milos Raonic i Tomaš Berdych oprostili su se od Roland Garrosa. Obojica su ostali bez osvojenog seta u četvrtfinalnim dvobojima protiv Novaka Đokovića i Ernestsa Gulbisa.

3.6.2014.
20:07
VOYO logo

Đoković je odigrao odličan meč protiv Raonica koji nije uspio doći do iznenađenja. Iako je vrlo dobro servirao i bio agresivan, Raonic je ipak morao priznati Đokoviću da je bio bolji.

Prva dva seta riješena su u samim završnicama i nakon što je izgubio i drugi set, Raonic je psihički pao, Đoković je to kaznio te vrlo brzo došao do dvostrukog breaka. U nastavku seta za drugog igrača svijeta nije bilo problema te je prošao u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalu će igrati protiv Latvijca Ernestsa Gulbisa, igrača koji je u sjajnoj formi. Gulbis je u Pariz došao s osvojenim turnirom u Nici, ovdje je već u fantastičnom meču eliminirao Rogera Federera, a sada i Tomaša Berdycha.

//www.youtube.com/embed/5FDt7EyHnZc

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Berdych nije imao nikakve šanse, Gulbis je dominirao susretom i po prvi put u karijeri plasirao se u polufinale nekog Grand Slam turnira. Najbolji dosadašnji rezultat bilo mu je četvrtfinale Roland Garrosa iz 2008. godine.

Novak Đoković (Srbija, 2) - Milos Raonic (Kanada, 8) 7-5, 7-6(5), 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ernests Gulbis (Latvija, 18) - Tomaš Berdych (Češka, 6) 6-3, 6-2, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo