Tužan i razočaran / Rodgers: Gotovo je, City je prvak

Image
Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL

Trener Redsa tužnjikavo je prokomentirao prokockanu utakmicu protiv Crystal Palacea te rekao kako im ostaje utjeha da su u ovoj sezoni napravili ogroman napredak.

6.5.2014.
10:16
Adam Davy/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Prokockali smo naslov, Manchester City će biti prvak, a nama ostaje utjeha da smo u ovoj sezoni napravili ogroman napredak, kazao je nakon šokantnog remija kod Crystal Palacea (3-3) trener Liverpoola Brendan Rodgers.

Liverpool je do 79. minute vodio s 3-0, a onda su u devet minuta primili tri pogotka i propustili pobjedu koja bi ih ostavila u utrci za prvi naslov od 1990. Liverpool jest na prvom mjestu, ali samo s bodom više od Manchester Citya, koji u srijedu na domaćem terenu igra zaostalu utakmicu protiv Aston Ville. U posljednjem kolu, 11. svibnja, Manchester City dočekuje West Ham, a Liverpool na svom stadionu igra protiv Newcastlea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Manchester City ima veliku šansu, iako Aston Villa nije lagan protivnik. Da smo večeras pobijedili, sve bi bilo drukčije, a ovako nas samo čudo može dovesti do naslova. Kada pogledate sastav Citya, teško je očekivati da kod kuće neće dobiti Aston Villu i West Ham", kazao je Rodgers.

Sinoćnji remi bio je previše za najboljeg igrača lige Urugvajca Luisa Suareza, koji je ove sezone s 31 pogotkom i 21 dodavanjem za zgoditak prevodio Liverpool. Urugvajac je odmah nakon završetka briznuo u plač, a suigrači su ga doslovce morali iznijeti s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo