RIJETKO JE TKO GOVORIO O MANDŽUKIĆU KAO SINIŠA MIHAJLOVIĆ: / Hrvatski napadač možda je dobio i najveći kompliment u karijeri

Image

Bivši Vatreni dobio je komplimente od slavnog srpskog nogometaša

29.1.2021.
15:07
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić potpisao je u prije deset dana ugovor s talijanskim prvoligašem Milanom do kraja ove sezone. Ovu subotu trebao bi konkurirati za sastav protiv Bologne. Dan prije utakmice trener tog kluba, Siniša Mihajlović, otkrio je da je rekao 'ne' dovođenju Mandžukića. Kao razlog naveo je previsoku plaću. Međutim dodao je kako je uvjeren da će Milan biti kompetitivniji s Hrvatom u momčadi.

"Ako su ga doveli, to je zbog toga što su dobili Ibrahimovićevo odobrenje. Isti je tip igrača. Obojica su opaki, snažni i dobri. Ibrahimović je na višoj razini, ali Mandžukić se dobro snašao u svojoj karijeri i sigurno će im donijeti pobjednički mentalitet ", rekao je Mihajlović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dat ću vam primjer. Prije Mancinijevog dolaska, Inter je uvijek imao snažnu momčad, ali nikada nisu ništa osvojili. To je zato što im je nedostajalo igrača s pobjedničkim mentalitetom, a dvojica ili trojica novih su dolazila svake sezone. Ako Milan želi nešto osvojiti, dobro je da dovode mlade igrače, ali i igrače koji znaju kako pobijediti, a Mandžukić je sigurno jedan od njih", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije Milana Mandžukić je igrao u Hrvatskoj za NK Zagreb i GNK Dinamo, a onda je u ljeto 2010. otišao u Njemačku gdje je igrao za VfL Wolfsburg (60 utakmica i 20 golova) i Bayern (88 utakmica i 48 golova). U sezoni 2014./15. potpisao je za Atletico Madrid u kojem je u 43 utakmice zabio 20 golova prije nego je prešao u Juventus. U pet sezona u Juventusu, odigrao je 162 utakmice i zabio 44 gola. U siječnju 2020. prešao je u katarski Al-Duhail gdje je zabio jedan gol u sedam utakmica.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo