nastavak pozitivnog niza / Rijeka pobijedila i u Mađarskoj i prošla dalje

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke plasirali su se u treće pretkolo Europske lige nakon što su i u uzvratnom susretu u Budimpešti svladali mađarski Ferencvaros s 2-1, te s ukupnih 3-1 prošli u naredno pretkolo gdje ih čeka Vikingur Gota iz Farskih otoka.

24.7.2014.
20:16
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Riječani su u prvom poluvremenu zabili oba zgoditka, a strijelci su bili Ivan Krstanović (20-11m) i Miral Samardžić (48), da bi u drugom dijelu Krstanović zaradio isključenje, a Mađari su s igračem više samo smanjili pogotkom Ugraia (65-11m).

Hrvatski predstavnik je bolje počeo susret pa je već u 15. minuti Brezovec iz kornera pogodio vratnicu, a u 20. minuti Riječani su poveli nakon što u kaznenom prostoru srušen Jugović, a Krstanović je, kao i u prvom susretu na Kantridi, bio precizan s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 38. minuti Brezovec je izveo udarac iz kuta, a Samardžić je bio najviši u skoku i glavom pogodio za vodstvo od 2-0. U 54. minuti Krstanović je u samo dvije minute dobio dva žuta kartona i Rijeka je ostala s igračem manje, da bi Slovenac Samardžić u 65. minuti napravio neoprezni prekršaj u svom kaznenom prostoru, a Roland Ugrai je zabio iz jedanaesterca za konačnih 1-2.

Rijeka u 3. pretkolu igra protiv Vikingura s Farskih Otoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike