POBJEDA U GRADSKOM VRTU / Rijeka drži korak: 'Igrači vjeruju u sebe i svoj rad'

'Mislim da smo zasluženo pobijedili, odigrali smo rutinirano i pametno. Vidjelo se da neki igrači nemaju snage jer su put i utakmica u Lyonu uzeli danak. Imali smo i malo sreće, ali u globalu sam zadovoljan', kaže Kek.

28.10.2013.
7:45
VOYO logo

Rijeka je na uvijek neugodnom gostovanju u Gradskom vrtu zadržala korak s Hajdukom i Dinamom. Kvržić, Kramarić i Močinić presudili su Osijeku koji će bodove spasa ipak morati tražiti protiv izravnih konkurenata.

"Mislim da smo zasluženo pobijedili, odigrali smo rutinirano i pametno. Vidjelo se da neki igrači nemaju snage jer su put i utakmica u Lyonu uzeli danak. Imali smo i malo sreće, ali u globalu sam zadovoljan. Već nas za tri dana očekuje nova utakmica, možda i važnija od ove večeras, ona u Kupu", rekao je nakon novog slavlja trener Rijeke MatjažKek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenski stručnjak tvrdi da je momčad u odličnom psihološkom stanju.

"Igrači vjeruju u sebe, u svoj rad i rade pošteno. Znaju da se moramo mučiti, ali iz teških momenata dolaze pobjede", kaže Kek dodajući da će svakom protivniku biti jako teško u Gradskom vrtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedjeljna utakmica bila je prva za IvicuKuleševića na klupi Osijeka, a na početku mandata imao je prilično nezahvalan posao.

"Nadao sam se nekom bodu ili čak i pobjedi. Međutim, protiv ove mega-momčadi u hrvatskim prilikama promašivali smo previše šansi. Rijeci čestitam na zasluženoj pobjedi, a nama ostaje da se u sljedećim utakmicama vadimo", rekao je Kulešević koji se ne slaže da je u svlačionicu ušlo malodušje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam što zamjeriti svojim igračima. Mi se sad trebamo maksimalno pripremiti, svi zajedno složiti glave, pokušati do kraja polusezone skupiti što više bodova, a onda podvući crtu i vidjeti gdje smo i što smo", kaže Kulešević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo