ZBOG NATRPANOG RASPOREDA UTAKMICA / Redknapp opet mijenja sastav Tottenhama

Image

Nakon slavlja nad Hullom u ponedjeljak, Spursi u četvrtak igraju protiv Šahtara (Kup Uefa), a u nedjelju finale Carling Cupa protiv Manchester Uniteda.

24.2.2009.
11:57
VOYO logo

Samo tri dana nakon pobjede protiv Hulla 2-1 u 26. kolu Premiershipa, Tottenhamu slijedi uzvratni dvoboj 1/16 finala Kupa UEFA protiv Šahtara (u četvrtak), a zatim u nedjelju Spursi igraju finale Carling Cupa protiv Manchester Uniteda. Takav težak raspored glavni je razlog što će strateg Tottenhama Harry Redknapp protiv Šahtara izvesti "šaren" sastav, iako londonska momčad iz prvog dvoboja iz Donjecka ima dva gola minusa (pobjeda Šahtara 2-0).

"Tko je čuo da se utakmica Kupa UEFA-e igra tri dana prije dvoboja finala Kupa? To nema smisla. Za takav dvoboj treba se odmoriti i dobro pripremiti. Cijeli kalendar utakmica je lud. Ovo je lud tjedan. Igrali smo u ponedjeljak, igramo u četvrtak i onda opet u nedjelju i to finale s Manchesterom na Wembleyju. Morat ću očito zaigrati s 11 novih igrača protiv Šahtara", kaže Redknapp i u sljedećoj rečenici objašnjava takav potez:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostanak u Premier ligi je važniji od bilo čega drugoga".

Nakon 26. kola Tottenham se nalazi na 14. mjestu premierligaške ljestvice, pet bodova iznad zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo