MODRIĆ SRUŠIO CHELSEA / Redknapp: Modrić je najbolji

Nakon pobjede Tottenhama nad Chelseajem, Luka Modrić proglašen je igračem utakmice, a otočki mediji puni su hvale za njegovu igru. Oduševljenje nije krio ni menadžer Spursa.

22.3.2009.
8:49
VOYO logo

Pogotkom hrvatskog reprezentativca Luke Modrića u 50. minuti Tottenham je svladao 1-0 Chelsea.  Aaron Lennon lijepo je probio desnu stranu i poslao prizemnu loptu na vrh šesnaesterca gostujuće momčadi. Ondje ju je dočekao Modrić i iz prve udarcem po tlu naciljao sami donji lijevi kut mreže Petra Čecha. Bila je to šesta uzastopna utakmica u kojoj sastav Harryja Redknappa nije poražen.

Bio je ovo drugi pogodak Modrića za Tottenham (prvi je postigao Newcastlu u pobjedi 2-1), pogodak koji je prekinuo seriju nepobjedivosti Guusa Hiddinka od sedam utakmica (šest pobjeda i remi).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otočki mediji su nakon utakmice bili puni hvale za igru našeg reprezentativca. Times je Modrića proglasio najboljim igračem susreta, a Mail mu je dodijelio osmicu.     

Ni trener Spursa Harry Redknapp nije krio oduševljenje. "Vidjeli ste kako je taj sjajni mali igrač fantastično zabio! Uvjeren sam da je Luka jedan od najboljih nogometaša na svijetu", kazao je Redknapp.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obol u slavlju domaćina dao je i Vedran Ćorluka sigurnim rješenjima kroz 90 odigranih minuta susreta koji je kasnio pola sata zbog vozila parkiranog ispred White Hart Lanea. Tridesetak minuta bilo je potrebno londonskoj policiji da sazna o čemu se radi i isključi mogućnost nekog nepoželjnog čina.

Tottenham se od samog početka nametnuo favoriziranoj momčadi koja u ovoj utakmici, mora se priznati, nije imala niti sreće. Možda bi rasplet utakmice bio drugačiji da je sudac Mike Dean primijetio igranje rukom Vedrana Ćorluke (63. minuta) u šesnaestercu, ili da je Gomes imao slab dan na vratima, a sigurno i da je u trećoj minuti sudačke nadoknade Alex naciljao par centimetara niže i umjesto grede pogodio mrežu domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skraćene snimke utakmica 30. kola Premiershipa možete pogledati na posebnoj stranici našeg portala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo