DERBI U DOHI / Realu okršaj giganta, najveće zvijezde bez učinka

Image
Foto: Real Madrid

PSG je dominirao veći dio utakmice, imao je dvostruko više udaraca (24 - 12) i izglednih prilika prilika, no bila je to večer u kojoj su se igrači francuskog prvaka napromašivali.

2.1.2014.
19:48
Real Madrid
VOYO logo

DOHA - U revijalnom nogometnom susretu igranom u Dohi na stadionu Khalifa International pred 40.000 gledatelja Real Madrid je pobijedio Paris Saint-Germain 1-0.

Pogodak odluke zabio je JeseRodriguez u 19. minuti utakmice, a hrvatski reprezentativac Luka Modrića igrao je za Real drugo poluvrijeme istaknuvši se s nekoliko proigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj u Dohi najavljen je kao okršaj zvijezda CristianaRonalda i ZlatanaIbrahimovća, no njihov učinak u ovom susretu je izostao. PSG je dominirao veći dio utakmice, imao je dvostruko više udaraca (24 - 12) i izglednih prilika prilika, no bila je to večer u kojoj su se igrači francuskog prvaka napromašivali. Prije svih EdisonCavani koji je zapucao dva 'zicera', a sjajne prilike imali su i Ibrahimović, Matuidi, Lucas, Motta i Rabiot. Real je osim pogotka imao još dvije prilike, no udarci Josea Rodriguez u 39. minuti i KarimaBenzeme u 52. minuti završili su u okviru gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kraljevski klub" je otvorio utakmicu u 'šarenom sastavu' s tek nekoliko standardnih prvotimaca koje su predvodili Cristiano Ronaldo i XabiAlonso, dok je francuski prvak startao s najjačim sastavom predvođenim Zlatanom Ibrahimovićem, Edisonom Cavanijem i Ezequielom Lavezzijem. Ronaldo je na terenu proveo prvo poluvrijeme, dok je Ibrahimović igrao do 72. minute.

Nastavak španjolskog prvenstva je u subotu, 4. siječnja, a Real kreće dva dana kasnije protiv Celte. Francuzi ovoga vikenda imaju susreta kupa, a prvenstvo starta u petak, 10. siječnja. Dan kasnije PSG gostuje kod Ajaccioa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo