REAL ODLUČIO ŠTO ĆE S HAZARDOM: / Madriđani spremni ponuditi Belgijca u poslu koji bi zatresao Europu

Image
Foto: Profimedia

Hazard se ponovno ozlijedio u posljednjoj utakmici Reala

2.12.2020.
16:24
Profimedia
VOYO logo

Belgijski nogometaš Eden Hazard (29) stigao je u Real Madrid za više od 100 milijuna eura iz engleskog Chelseaja u ljeto 2019. godine i pretpostavljalo se da će odmah postati glavna zvijezda Kraljevskog kluba.

No, on je u svojoj prvoj sezoni imao mnogo problema s ozljedama i fizičkom nepripremljenosti pa trener ZinedineZidane gotovo da nije mogao računati na igrača za kojeg je smatrao da će biti novi predvodnik njegove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivalo se će se Belgijanac iskupiti u svojoj drugoj sezoni na Santiago Bernabeuu, no ubrzo se dogodilo novo razočaranje.

Hazard se ponovno ozlijedio u posljednjoj utakmici Reala, u 28. minuti subotnjeg ogleda protiv Alavesa, a iz kluba su objavili kako mu je dijagnosticirana ozljeda mišića desne natkoljenice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

France's forward Kylian Mbappe looks on during the UEFA Nations League Group A3 football match between Croatia and France at the Maksimir Stadium in Zagreb on October 14, 2020.,Image: 563240125, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Iz Reala su potvrdili da je Hazard ozlijedio mišić desne noge te da će izbivati s terena barem tri do četiri tjedna.

A ako je vjerovati informacijama iz Španjolske Real bi se mogao uskoro riješiti neisplativog Belgijca. El Chiringuito tvrdi kako se u Madridu nadaju da bi Hazarda mogli iskoristiti i ponuditi ga PSG-u u razmjeni za KylianaMbappéa. Francuz je godinama jedna od meta Reala. Ugovor mu istječe u ljeto 2022., a nema naznaka da će potpisati novi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više je puta ponovio kako mu je Zinedine Zidane idol te da je uvijek navijao za Real. PSG, s druge strane, mogao bi ostati bez odštete odluče li ga zadržatido isteka ugovora pa im možda ovakav posao bio prihvatljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo