napušta vatrene!? / Rakitić tvrdi kako je njegova sudbina u reprezentaciji nakon SP-a neizvjesna, o Messiju: 'Nitko ne zna kako ga zaustaviti'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Najveći izazov u skupini, tvrdi Rakitić, bit će Messijeva Argentina. Raketa tvrdi kako još nitko ne zna kako zaustaviti njegovo suigrača iz Barcelone

12.6.2018.
12:19
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac i veznjak Barcelone Ivan Rakitić razgovarao je s novinarima uglednog španjolskog sportskog dnevnika Marce, u kojem je istaknuo kako se nada da će hrvatska nogometna reprezentacija biti hit Svjetskog prvenstva u Francuskoj

Prilično iznenađujuće, Rakitić je izjavio kako bi mu ovo moglo biti posljednje natjecanje u dresu hrvatske reprezentacije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moglo bi biti zadnje, u reprezentaciji sam 11 godina. Želim vidjeti što će se dogoditi da bih mogao donijeti konačni zaključak, ne znam hoću li nastaviti", kaže Raketa. 

Ipak, dodaje kako je trenutno fokusiran samo na SP. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada želim uživati u Svjetskom prvenstvu. Moja želja da nastavim igrati za reprezentaciju uvijek je maksimalna jer me braniti boje svoje zemlje čini iznimno ponosnim. Nakon Rusije ćemo sjesti i vidjeti što je najbolje", rekao je Rakitić.

Na pitanje može li Hrvatska osvojti SP, Rakitić ostaje realan i prizemljen. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne trebamo razmišljati tako daleko. Moramo se najprije usredotočiti na prvu utakmicu, protiv Nigerije, a poslije na prolazak skupine. Kada prođemo u drugu fazu, sve će biti moguće, budemo li igrali dobro."

O relativno novom izborniku Vatrenih, Rakitić ima samo riječi hvale. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki trener ima različite ideje. On je mlad i jako dobro radi, navikao je pobjeđivati i natjecati se na visokoj razini. Jako mu je bitna komunikacija, blizak je igračima. Vjerujemo u njega, ima izrazito jasne i jako dobre ideje. Zaslužuje svu našu potporu."

Najveći izazov u skupini, tvrdi Rakitić, bit će Messijeva Argentina. Raketa tvrdi kako još nitko ne zna kako zaustaviti njegovo suigrača iz Barcelone. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko još nije pronašao formulu kako zaustaviti Messija, ni Dalić, ni ja, ni itko drugi. Trebamo uživati u tom susretu jer ćemo igrati protiv najboljeg. Znamo da će biti teško, ali tako će biti i protiv Nigerije i Islanda. Priznajemo da je nešto posebno natjecati se protiv Lea, ali on također zna da smo željni igrati protiv njega."

FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo