Hrvati u 'Blaugrani' / Rakitić dvaput asistirao u rapsodiji Barce nad HJK, Haliloviću pola sata

Image

Nogometaši Barcelone razbili su HJK Helsinki u svojoj posljednjoj pripremnoj utakmici, na Olimpijskom stadionu u Helsinkiju pobijedili su finskog prvaka 6-0 (4-0), a svoje minute dobili su i Alen Halilović i Ivan Rakitić, koji je upisao i dvije asistencije za zadnja dva pogotka Katalonaca.

9.8.2014.
19:40
VOYO logo

Naši reprezentativci Ivan Rakitić i Alen Halilović će, barem sudeći po pripremama, igrati veliku ulogu u katalonskoj momčadi ove sezone.

Iako u momčadi Barcelone nisu nastupili ozlijeđeni Xavi i Mathieu te prošli tjedan priključeni pripremama Messi, Mascherano, Dani Alves i Neymar, razbili su finskog prvaka sa ogromnih 6-0, a prva četiri pogotka postigli su već nakon 25. minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci su bili Munir El Haddadi iz Barcelone B u 5. i 17. minuti, Sergi Roberto u 9. te stoper Pique u 24.

I dok je Alen Halilović ušao u 60. minuti, Ivan Rakitić dobio je cijelo drugo poluvrijeme koje je odigrao na poziciji lijevog veznog te upisao dvije asistencije za 5. i 6. pogodak, koje su postigli Bartra i Sandro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći po pripremama i rotacijama novog trenera Luisa Enriquea, naši bi reprezentativci mogli igrati vrlo zapažene role u novoj zahtjevnoj sezoni katalonskog diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo