Rummenigge optimističan / 'Puno klubova želi Mandžukića, ali vjerujem da će ostati s nama'

Image
Foto: Karl-Josef Hildenbrand/DPA/PIXSELL

Izvršni predsjednik Bayern Münchena otkrio je kako bi volio da Mandžukić ostane u klubu te iako ga brojni klubovi žele, uvjeren je da će ovaj ostati.

23.3.2014.
19:30
Karl-Josef Hildenbrand/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Karl-Heinz Rummenigge je u razgovoru za Die Welt am Sonntag progovorio o budućim transferima Bayerna te je odbacio mogućnost dolaska Juliana Draxlera te izrazio nadu da će Mario Mandžukić ostati u klubu.

Bez obzira što na ljeto dolazi Robert Lewandowski, Heinz se nada ostanku hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjestan sam da je nekoliko klubova zainteresirano za dovođenje Mandžukića, ali mislim da će Mandžukić ostati u Bayernu i sljedeće sezone", rekao je Rummenigge.

"Primijetio sam da igrači dobro znaju što znači igrati za Bayern i da to cijene. Žive u prekrasnom gradu, igraju na prekrasnom stadionu u velikom klubu i vodi ih najbolji trener svijeta", dodao je izvršni predsjednik bavarskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne kupujemo igrače Borussije Dortmund ili Schalkea kako bi oslabili te klubove. Kupujemo samo one igrače koji istog trenutka Bayernu mogu donijeti kvalitetu više. Što se tiče Draxlera, mogu potvrditi kako neće na ljeto potpisati doći u Bayern", zaključio je Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo