BITKA U NIZOZEMSKOJ: / PSV i Atletico Madrid odigrali jedinstvenu utakmicu u Ligi prvaka

Image
Foto: AFP/JOHN THYS

Nogometaši Atletico Madrida odigrali su 0-0 na gostovanju kod Nizozemskog PSV Eindhovena u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka i sačuvali praznu mrežu uoči uzvratne utakmice u Španjolskoj.

24.2.2016.
22:39
AFP/JOHN THYS
VOYO logo

https://vid.me/SZbF

Bliže pobjedi bili su nogometaši Atletico Madrida koji su u ovu utakmicu ušli kao veliki favoriti. Velike prilike za gostujuću momčad u prvom poluvremenu imali su Vietto i Koke u prvih 20 minuta, a najbliže golu nogometaši Diega Simeonea bili su u 30. minuti kada je Griezmann pucao iz izvrsne pozicije, ali njegov udarac obranio je golman PSV-a Zoet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličan scenarij odvijao se i u drugom poluvremenu. Atletico je u 60. minuti čak i postigao pogodak, strijelac je bio Godin, ali ga je sudac Orsato poništio zbog prekršaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo kasnije, u 68. minuti, PSV je ostao s desetoricom jer je napadač Nizozemaca Pereiro dobio drugi žuti karton, a do kraja utakmice Atletico nije uspio iskoristiti brojčanu nadmoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni susreti su od 8. do 16. ožujka. Osmog ožujka se sastaju Wolfsburg - Gent (3-2) i Real Madrid - Roma (2-0). Dan kasnije igrat će Zenit - Benfica (0-1), te Chelsea - PSG (1-2). U utorak, 15. ožujka snage će ponovo odmjeriti Atletico Madrid - PSV Eindhoven, te Manchester City - Dynamo Kijev, a 24 sata kasnije Barcelona - Arsenal (2-0), te Bayern - Juventus (2-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo