PSG U PROBLEMIMA: / Jasno je zašto Mbappe ne želi potpisati novi ugovor s Parižanima, ovo će oduševiti Zidanea

Image
Foto: Profimedia, ddp USA

Francuzi bi ga vrlo rado vezali novim ugovorom, ali nastao je problem

8.11.2019.
19:49
Profimedia, ddp USA
VOYO logo

Dvadesetogodišnji Francuz Kylian Mbappe vjerpojatno je najtalentiraniji napadač na svijetu i nije čudo što ga se već duže povezuje s transferom iz njegovog Paris Saint Germaina u redove nekog drugog velikana, a najviše se priča o tome da bi ga Real Madrid i njegov trener Zinedine Zidane vrlo rado doveli.

Te glasine će se zasigurno još pojačati nakon što je u petak ugledni L'Equipe objavio da Francuz s PSG-om ne želi potpisati novi ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog je, naravno, novac.

Plaća prve zvijezde

Prema pisanju francuskog medija, Mbappe bi htio istu plaću kao PSG-ova brazilska zvijezda Neymar, a Francuzi mu to neće moći ponuditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Kylian Mbappe

Ali, takvu plaću bi mu mogao ponuditi Real, koji bi bio voljan izdvojiti 38 milijuna eura po sezoni, koliko zarađuje Neymar.

I tako bi Kraljevski klub razveselio svojeg trenera Zidanea koji je prije nekog vremena na pitanje o Mbappeu odgovorio: “Na igraču je da donosi odluke oko svoje budućnosti. Trenutačno je član PSG-a. Vidjet ćemo što će biti u budućnosti. Uvijek je govorio da mu je san jednog dana igrati za Real Madrid”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike