ČAROLIJA LIGE PRVAKA / Pročitajte prve reakcije na ždrijeb!

Image

Odmah nakon ždrijeba stigle su i prve reakcije na parove polufinala nogometne Lige prvaka u kojima će se sastati Bayern i Barcelona, te Borussia Dortmund i Real Madrid.

12.4.2013.
14:18
VOYO logo

Karl Heinz Rummenigge (direktor Bayerna):

"Barcelona je europski nogometni brend. U ovom trenutku to je najbolja momčad u Europi koja ima nevjerojatan potencijal. Međutim, mi imamo veliku priliku pokazati koliko smo u posljednje vrijeme napredovali. To što igramo prvu utakmicu kod kuće za mene je naša prednost, što se pokazalo sjajnim u susretu protiv Juventusa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hans-Joachim Watzke (izvršni direktor Borussije Dortmund)

"Zadovoljni smo ždrijebom premda smo već igrali s Realom ove sezone. Pokazali smo kako se ravnopravno možemo nositi s njima. No, ne mislim kako se Real boji jer smo ove sezone bili bolji od njih. Poštuju nas kao što i mi poštujemo njih."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michael Zorc (sportski direktor Borussije Dortmund)

"Mi smo u ovom društvu autsajderi, međutim svojim igrama i rezultatima zaslužili smo poštovanje. Jedino mi je žao što prvu utakmicu ne igramo u gostima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emilio Butragueno (legendarni napadač Real Madrida)

"Velika je stvar što smo u polufinalu. Iznimno poštujemo Borussiju. Ove sezone smo već igrali dva puta i vjerujem kako smo izvukli pouku iz tih susreta. Vjerujem kako ćemo sada odigrati drugačije i plasirati se u finale."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andoni Zubizaretta (Barcelonin predstavnik na ždrijebu i bivši vratar)

"Očekuju nas dvije sjajne utakmice. Bit će to vrhunsko polufinale, kao što bi bilo da smo dobili i nekog drugog suparnika. Pokušat ćemo napraviti ono u čemu uživamo i što znamo raditi. Bit ćemo presretni ako osvojimo mjesto na Wembleyu (stadion gdje se igra finale)".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo