MALO DRUGAČIJI EL CLASICO / Pročitajte oko čega su se dogovorili Barca i Real

Image
Foto: Marca.com

Španjolski list Marca napisao je kako su se Barca i Real složili oko odigravanja 'el clasica' u ranijem terminu od napetih utakmica u završnici Lige prvaka.

11.5.2012.
16:21
Marca.com
VOYO logo

Španjolski prvoligaši Real Madrid i Barcelona, koji su ove sezone eliminirani u Ligi prvaka samo nekoliko dana nakon međusobnog okršaja u španjolskom prvenstvu, zatražili su od Španjolske nogometne lige da pomakne datume "el clasica" iduće sezone za nekoliko tjedana, piše u petak sportski dnevnik "Marca".

"Dva su kluba već izrazila želju Ligi profesionalnog nogometa da se njihovi međusobni ogledi idućih sezona igraju nekoliko tjedana ranije kako bi se izbjeglo da se uzvrat poklapa s posljednjim kolima europskih natjecanja", piše "Marca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eliminirani ove sezone u polufinalu Lige prvaka od Chelsea i od minhenskog Bayerna, Barça i Real su imali svega tri i četiri dana da se odmore i pripreme za el clasico.

"Bolje rješenje bi bilo da se el clasico igra u listopadu i ožujku nego u prosincu i travnju kao ove sezone. Ta se ideja razmatra", zaključuje "Marca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo