PROBLEMI UOČI POVRATKA VATRENIH U SPLIT: / Uefa do Mađara zabranila igranje na Poljudu, Hajduk poslao obavijest navijačima

Image

Utakmica hrvatske reprezentacije ipak ne bi trebala biti dovedena u pitanje

1.10.2019.
16:08
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija idućeg četvrtka, 10. listopada, dočekuje Mađarsku u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Uefin inspektor uoči te utakmice pregledao je travnjak na Poljudu i kako javljaju 24 sata nije bio sretan s onim što je vidio. Zbog toga je preporučio da se na njemu ne trenira i ne igra sve do tog susreta.

Hrvatska u Omišu

Iako to ne bi trebao predstavljati problem izborniku ZlatkuDaliću i društvu jer će se oni za susret pripremati u Omišu, pitanje je što će biti s utakmicom Hajduk-Varaždin, koja je na rasporedu u nedjelju 6. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

12.06.2015., stadion Poljud, Split - Kvalifikacijska utakmica za odlazak na Europsko prvenstvo koje ce se odrzati 2016. godine u Francuskoj, skupina H, 6. kolo, Hrvatska - Italija. Davor Suker. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Iz HNS-a su zatražili da se ta utakmica odgodi za 23. listopada ili da se zamijene domaćinstva. Povjerenik za natjecanja JosipBrezni rekao je za 24 sata kako bi u petak trebali doći agronomi iz Uefe koji će pripremiti travnjak za utakmicu.

Promijenjen termin utakmice

"Upoznao Hajduk s problemom i obzirom da se utakmica definitivno ne može igrati na Poljudu ponudio njima i Varaždinu dvije opcije: ili zamjenu domaćinstva, a ako ne, onda odgodu za 23. listopada. To je viša sila i sada je na klubovima da se dogovore", poručio je Brezni. Malo potom oglasio se i Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica 11. kola Prve lige između Hajduka i Varaždina igrat će se na Poljudu u subotu od 15 sati. O promjeni termina klubove je danas obavijestio povjerenik za natjecanje Josip Brezni. Razlog promjene je dan više za oporavak travnjaka pred predstojeću utakmicu reprezentacija Hrvatske i Mađarske", poručili su s Poljuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo