Sve zbog Ronalda / Problemi najskupljeg igrača u povijesti

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

'Bale bolje igra bez Ronalda, ima daleko veću ulogu u momčadi kad Cristiano ne igra. Kad imate takve dvije referentne točke kao njih dvojicu u Real Madridu, onda su opcije podijeljene', rekao je Villas-Boas.

27.12.2013.
15:46
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Donedavni menadžer Tottenhama, Andre Villas-Boas, smatra da kvalitete Garetha Balea u Real Madridu više mogu doći doći do izražaja kad u momčadi ne bi bilo Cristiana Ronalda.

Villas-Boas i Bale su prošle sezone surađivali u Tottenhamu, a portugalski strateg je ovog mjeseca dobio otkaz na klupi Spursa zbog loših rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bale bolje igra bez Ronalda, ima daleko veću ulogu u momčadi kad Cristiano ne igra. Kad imate takve dvije referentne točke kao njih dvojicu u Real Madridu, onda su opcije podijeljene. U Tottenhamu je Bale navikao na stil nogometa koji mu je ponudio priliku da bude glavni igrač u momčadi. To je prirodna posljedica činjenice da je momčad prepoznala igrača koji je u izvanrednoj formi", rekao je Villas-Boas osvrnuvši se i na Baleove šanse u idućoj godini po pitanju osvajanja Zlatne lopte.

"Gareth je već sada jedan od najvećih igrača. Pitanje je može li ponoviti svoje igre iz Tottenhama sada kad igra uz najboljeg igrača svijeta ove godine, Cristiana Ronalda", dodao je Villas-Boas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo