Kakva šteta! Neočekivani kraj naše sportske bajke!

Suradnja između najbolje hrvatske sportašice Sandre Perković i trenera Ivana Ivančića došla je, čini se, do kraja. Najave o pucanju vrhunskog tandema našeg sporta sve su glasnije.

27.12.2012.
10:17
VOYO logo

Osebujni Ivančić odveo je 22-godišnju Sandru do trona. Samo u 2012. godini ona je disk bacila do olimpijskog i europskog zlata, a u Dijamantnoj ligi je upisala samo jedan 'poraz'. Jednom je bila druga, na svim ostalim natjecanjima bila je najbolja.

No očito da u 2013. više neće moći tako lako surađivati. Barem tako najavljuje Večernjak. Zagrepčanka ne misli slijepo slušati i pratiti svog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Može se on ljutiti koliko hoće, ali ja ne namjeravam nakon treninga otići doma i čekati novi trening. Mlada sam, željna ostalih stvari izvan atletike", stoji u Sandrinoj izjavi za Večernji list, a isti izvor donosi i izjavu jednog atletskog djelatnika: "Jednu večer ostao sam dugo sjediti s Ivančićem, koji mi se povjerio da jednostavno dalje više ne može funkcionirati sa Sandrom. On ima svoje metode treninga kojih se Sandra ne želi više pridržavati."

I tako je vrhunski tandem očito stigao do zida. Baš šteta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo