POZNATI ŠPANJOLSKI NOVINAR PREPORUČIO HRVATA BARCELONI: / Hoće li nakon Rakitića još jedan naš igrač zaigrati na Camp Nou?

Image
Foto: AFP

Nakon odlaska Luisa Suareza Kataloncima će trebati novi napadač

24.9.2020.
18:05
AFP
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac i član slavne generacije srebrnih iz Rusije, MarioMandžukić već mjesecima traži novi klub. Mandžukić je ljetos napustio Al-Duhail jer mu se nije svidio tamošnji nogomet i kvaliteta igre, te se odlučio vratiti u Europu kako bi karijeru završio u vrhunskom nogometu. Prema najnovijim informacijama na korak je do moskovskog Lokomotiva. Navodno je dogovorio sve uvjete i trebao bi zarađivati oko tri milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, novinar Mundo Deportiva, Francesc Aguilar preporučio ga je Barceloni.

“Ako Barcelona traži napadača kojeg može dovesti bez odštete, Mario Mandžukić je dobra opcija. Bez kluba je nakon odlaska iz katarskog Al-Duhaila. Ima 34 godine, ali je u sjajnoj formi", napisao novinar Mundo Deportiva na svom Twitteru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom karijere Mandžukić je, osim za Al-Duhail i Juventus, igrao i za Atletico Madrid, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić se nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. oprostio od hrvatske reprezentacije, a u dresu Vatrenih skupio je 89 nastupa i postigao 33 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo