POZNATI ENGLEZ OSTAJE: / Do maloprije ga tjerali iz kluba, a sada mu nude novi ugovor

Image
Foto: AFP/BIEL ALINO

Španjolski prvoligaš Valencia najvjerojatnije će ponuditi novi ugovor svojem treneru Garyju Nevilleu nakon što je s tom ekipom ostvario tri uzastopne pobjede, javlja madridski list AS.

25.2.2016.
9:17
AFP/BIEL ALINO
VOYO logo

Neville je postao trener Valencije u prosincu prošle godine, a s tim klubom je potpisao ugovor samo do kraja sezone. Poznatom Englezu Valencia je prvi klub kojeg vodi kao trener, a karijeru na klupi je vrlo slabo započeo. U prvih deset utakmica u prvenstvu nije zabilježio niti jednu pobjedu pa se činilo da bi uskoro mogao dobiti otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, početkom veljače Neville je prekinuo taj niz trijumfom protiv Espanyola, a nakon toga uslijedile su još dvije pobjede, protiv bečkog Rapida u Europskoj ligi i opet u Primeri protiv Granade. Prema pisanju AS-a, zbog pobjedničkog niza predsjednik Valencije Peter Lim razmišlja o tome da ponudi Nevilleu novi ugovor koji bi trajao naredne dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevilleova Valencia u četvrtak igra uzvratnu utakmicu šesnaestine finala Europske lige protiv Rapida, a prvi susret završen je pobjedom Nevilleove ekipe od čak 6-0. Pobjednički niz u španjolskom prvenstvu Englez će moći produžiti u subotu kada Valenciju očekuje utakmica protiv Athletic Bilbaa na domaćem terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo