Fantastičan uspjeh / Povijesni rezultat za hrvatski biciklizam: Fran Miholjević uzeo treću etapu utrke po Siciliji

Image
Foto: Instagram @fran.miholjevic

Sutra će u četvrtoj etapi krenuti sa žuto-crvenom majicom, koja jasno simbolizira to da se radi o vodećem biciklistu.

14.4.2022.
20:20
Instagram @fran.miholjevic
VOYO logo

Hrvatski biciklist Fran Miholjević došao je do ogromnog uspjeha nakon što je pobijedio na trećoj etapi biciklističke utrke po Siciliji. Treća etapa vozila se u dužini od 171 kilometra od Realmontea do Piazze Armerina, a Miholjević ju je prošao za 4 sata i 54 minute.

Pobjegao je glavnoj grupi, a iza sebe ostavio je neka od najvećih imena svijeta biciklizma, a slavio je s 41 sekundom prednosti ispred drugoplasiranog Kanađanina Pierre-Andréa Côtea, dok je treće mjesto pripalo Talijanu Filippu Fiorelliju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je zasigurno jedna od najvećih pobjeda u mom životu," rekao je Miholjević za RTL. "I dalje ne mogu vjerovati što sam uspio napraviti. Iza mene su stvarno bili najveći i najbolji vozači svijeta. Stvarno ne vjerujem što sam napravio."

S ovom je pobjedom Miholjević preuzeo i vodstvo u ukupnom poretku utrke. Sutra će u četvrtoj etapi krenuti sa žuto-crvenom majicom, koja jasno simbolizira to da se radi o vodećem biciklistu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sutra će biti teška etapa, dat ću sve od sebe. Imam majicu, imam sponzore iza sebe. Mislim da će biti stvarno zahtjevno i sve što se sutra dogodi je samo jedan veliki bonus jer stvarno mogu reći da sam si ostvario san."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo