očekuju pobjedu / Posjetili smo obitelji reprezentativaca: 'Večeras će prevladati hercegovačko srce!'

Posjetili smo Mostar, Ljubuški, a svratili smo i do Međugorja odakle Hrvatsku bodre obitelji i prijatelji naših reprezetantivaca

21.1.2019.
19:17
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras igra utakmicu odluke na Svjetskom prvenstvu. Njemačka u Kölnu mora pasti ili polufinale pada u vodu. 

Iako naši moraju biti spremni na zvižuke 18.000 navijača pri svakom njihovom napadu, podrške im sigurno neće nedostajati ispred malih ekrana. Utakmicu s Brazilom u prijenosu RTL-a pratilo je više od milijun gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navija cijela Hrvatska, ali i Hercegovina. I ondje je poraz od Brazila teško pao svima, posebno u rodnim mjestima igrača koji čine kralježnicu rukometne momčadi. 

Posjetili smo Mostar, Ljubuški, a svratili smo i do Međugorja odakle Hrvatsku bodre obitelji i prijatelji naših reprezetantivaca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica sa Brazilom u obitelji Karačić analizirala se do kasno u noć.

"Utakmica je bila za infarkt, malo želudac dođe u grlo. Iza nas je neprospavana noć kao i uvijek kad se izgubi. Ali i kad dobijemo, od euforije se loše spava, a kad se izgubi onda je katastrofa", otkrivaju nam Ante i Ankica Karačić.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, nitko u ovoj kuci, u kojoj su se dosada slavile mnoge pobjede, ne sumnja u večerašnje slavlje. Pa čak ni kućni ljubimci. Igorova kujica Misi također je napeta tijekom utakmica.

"Pa mislim da ce momci večeras stisnut i kad je najpotrebnije, da će pružit sve od sebe i dat svoj maksimum", kaže Ante Karačić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubavi i potpore neće nedostajati ni kod Roce u Mostaru gdje se uvijek najjače navija za Hrvatsku. Pogotovo kad su na terenu Karačić, Musa, Šego, Mandić. 

"To su profesionalci od glave do pete, mislim da ovaj poraz neće ostavit puno traga na njima i mislim da će momci večeras odraditi vrhunsku utakmicu", prokomentirao je Bernard Mandarić, kum, prijatelj i suigrac Igora Karačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Večeras je sigurno da će taj hercegovački duh prevladavat, nema predaje i evo Igor stalno šalje poruke da će dat sve od sebe zajedno sa svojim suigračima pobijediti Njemačku na njihovom terenu sto je najslađe", dodaje obiteljski prijatelj Albert Pehar

Vjere ne nedostaje ni u Hardomilju kod Ljubuškog. Znaju Davidovi mama i tata kakvog su kova njihov sin i njegovi suigrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krase ga upornost i rad, njega nikad nije trebalo zvat na trening, sam bi se budio i odlazio i dolazio! Što se tiče večerašnje utakmice, glavu gore i dalje. Nema odustajanja", poručuju Jozo i Draga Mandić. 

Tri brata, jedna sestra.., a svi muški Mandići su rukometaši, pa bratu i ekipi savjet daju Petar i Mihael Mandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo treba dignit glavu, odradit to kako treba i da svabe dobijemo. 5-1 obrana, samo srcem da igraju i oni do kraja idu", kažu Mandićeva braća.

Sva srca u Hercegovini sigurno s njima ce i stajati i ubrzavati, i sigurno kucati do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Propustili ste utakmicu? Sve snimke utakmica možete besplatno pogledati uRTLplay digitalnoj videoteci."

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo