AFERA ZASTAVA / Poraženi Ukrajinci traže diskvalifikaciju Hrvatske!

Image
Foto: PIXSELL

Nakon što je Hrvatska svladala Ukrajinu i osigurala prolazak u polufinale boljim izvođenjem kaznenih udaraca, ukrajinski izbornik Genadiy Lysenčuk zatražio je diskvalifikaciju domaćina zbog bacanja ukrajinske zastave u smeće.

7.2.2012.
10:18
PIXSELL
VOYO logo

Izbornik malonogometne reprezentacije Ukrajine Genadiy Lysenčuk najavio je nakon poraza svoje momčadi u četvrtfinalu Europskog prvenstva da će tražiti diskvalifikaciju Hrvatske jer su hrvatski navijači, po njegovim riječima, bacili ukrajinsku zastavu u smeće.

"Navijači su bacili u smeće našu zastavu koja je naš simbol i zbog toga bi hrvatsku reprezentaciju trebalo diskvalificirati s Europskog prvenstva", rekao je Lysenčuk nakon utakmice u Spaladium areni dodavši da to "nije fair-play i neće proći nekažnjeno od UEFA-e".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrajinski izbornik izrazio je nezadovoljstvo suđenjem na utakmici.

"Naš kapetan je u drugoj minuti utakmice udaren laktom tako da mu je krvario nos, ali suci nisu svirali niti prekršaj", ustvrdio je Lysenčuk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrajinski izbornik također je rekao da su hrvatski igrači mladi i tek su došli na veliko natjecanje, a "nisu se ponašali kako treba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike