nakon izbacivanja / Ponovno postao aktualna tema: Hoće li Nikola Kalinić dobiti medalju?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U kvalifikacijama je zabio za pobjedu protiv Ukrajine, a onda zabio i asistirao u rušenju Grčke na Maksimiru u dodatnim kvalifikacijama

15.7.2018.
11:55
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nikola Kalinić, hrvatski reprezentativac koji je izbačen iz momčadi nakon prve utakmice zbog, kako su HNS i Dalić objavili, žaljenja na bolove u leđima i odbijanja ulaska u igru s klupe zbog male minutaže, ponovno je postao aktualna tema na prvenstvu. 

Postavlja se pitanje ima li on pravo dobiti medalju kao dio reprezentacije i igrač bez kojeg Hrvatska možda ne bi ni vidjela SP, jer je u kvalifikacijama zabio za pobjedu protiv Ukrajine, a onda zabio i asistirao u rušenju Grčke na Maksimiru u dodatnim kvalifikacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše ESPN, Hrvatska još nije donijela odluku o tome hoće li Kalinić dobiti medalju. Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak kazao je za ESPN Brazil da će o tome "odlučiti igrači".

U ponedjeljak u 13 sati budite uz RTL kada ćemo UŽIVO prenositi spektakularni doček hrvatskih šampiona u Zagrebu. Cijela Hrvatska bit će na Trgu bana Jelačića, a naši reporteri pratit će svaki trenutak dočeka, od vožnje reprezentativaca u otvorenim autobusima kroz glavni grad do dolaska na Trg gdje ih dočekati tisuće navijača uz pjesme Zaprešić Boysa i Mladena Grdovića. Emisiju će voditi Ana Brdarić Boljat i Ivan Vrdoljak koji će s RTL-ovim sportskim urednicima Markom Vargekom i Filipom Brkićem razgovarati o povijesnom uspjehu hrvatskog nogometa. Emisiju uređuju Borna Keserović i Antonio Vuksanović. Gosti programa će biti Nikola Jurčević, Marko Naletilić i Ankica Mamić.​

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo