Polomljeni prozori na autima Zvezdinih fudbalera i ubačen šampon (FOTO)

Oštećeno devet automobila

15.10.2013.
12:05
VOYO logo

Na devet od 13 automobila fudbalera Crvene zvezde polupana su stakla, a kako nezvanično saznajemo u svaki od njih je ubačeno po jedno pakovanje šampona.

Incident se desio tokom noći, a šteta je napravljena na automobilima koji su mahom u vlasništvu igrača ’crveno-belih’ i koji su parkirani već nekoliko dana u zaštićenom i ograđenom prostoru ispred svlačionica i ulaza u tunel u krugu stadiona u Ljutice Bogdana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija trenutno obavlja uviđaj, za sada se ne zna ko je počinitelj. Ipak, taj čin je očigledno reakcija na otvoreno pismo fudbalera Crvene zvezde zbog jednog detalja, a to su pakovanja šampona u svakom vozilu, što je jasna aluzija.

Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak su objavili saopštenje u kojem kažu da je situacija u klubu alarmantna, ali da im je i dalje cilj osvajanje titule. Zbog noćašnjeg incidenta, posebno je zanimljiv sledeći deo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, prvotimci Crvene zvezde su često bez osnovnih uslova za rad, počev od loših terena za trening, koji se ne održavaju jer nema para za servis mašina i nabavku goriva, pa do uslova u svlačionici kad često nema sredstava za kupovinu leda ili čak i šampona i sličnih potrepština", stoji u saopštenju.

Nekoliko sati kasnije na to saopštenje, koje su igrači uputili zvezdaškoj javnosti, odgovorio je klub. U tom saopštenju se ističe da su igrači prekršili dogovor pred odlazak na mini pripreme, a 'crveno-beli' su na taj način pokrenuli novi trend internih saopštenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo