o njima se ovih dana priča / Pojavio se video poznate braće kada su bili sasvim mali

Image
Foto: thethaovanhoa.vn

Thiago Alcantara postao je najspominjanije nogometno ime u ovoljetnom prijelaznom roku nakon vrhunskih igara na Europskom U-21 prvenstvu u dresu Španjolske. Nakon dugog 'natezanja', talentirani nogometaš Barcelone je na kraju prešao u Bayern.

16.7.2013.
13:22
thethaovanhoa.vn
VOYO logo

Jedan od najvećih transfera ovoga ljeta zgotovljen je baš ovih dana. Nakon velikog interesa engleskih klubova, pogotovo Manchester Uniteda i Cityja, Thiago Alcantara se na kraju priklonio minhenskom Bayernu.

Pored novaca, jedan od najvećih razloga je njegov bivši trener Pep Guardiola za kojeg je stariji od braće Alcantara svim silama htio opet igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I njegov mlađi brat Rafinha je bio u fokusu posljednjih dana, ali on se odlučio za ostanak u Barceloni koja ga je odmah poslala na posudbu u Celtu Vigo.

Tako su sinovi slavnog brazilskog reprezentativca Mazinha, koji je u dresu Seleçaoa osvojio svjetsku titulu 1994. u SAD-u, posljednjih tjedana i mjeseci bili najpoznatija nogometna braća na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga nije ni čudo da se baš ovih dana na YouTubeu pojavio video kako se sasvim maleni Thiago i Rafinha igraju na stadionu Celte Vigo za koju je tada igrao njihov otac Mazinho.

Thiago je tada navodno imao samo četiri godine, dok je Rafinha bio gotovo dvije godine mlađi, no dečki su napravili zanimljiv show na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo