ODLAZAK U STILU / Pogledajte što je Pep poručio na rastanku

Image
Foto: AP Images

"Ovo je bio najljepši mogući kraj, odlazim sretan jer iza sebe ostavljam klub sa velikom perspektivom. Osvojiti 14 naslova u četiri sezone je fantastičan uspjeh.", samo su neke od riječi na oproštaju od Barcelone.

26.5.2012.
14:51
AP Images
VOYO logo

Nakon što su nogometaši Barcelone osvojili španjolski Kup kralja pobijedivši u petak navečer Athletic Bilbao sa 3:0, trener Barce JosepGuardiola izjavio je da je ovo najbolji mogući rastanak od kluba i da odlazi sretan.

"Ovo je bio najljepši mogući kraj, odlazim sretan jer iza sebe ostavljam klub sa velikom perspektivom. Osvojiti 14 naslova u četiri sezone je fantastičan uspjeh. Napredovali smo iz godine u godinu, a u taktičkom smislu ova zadnja sezona bila je najbolja iako će to mnogima zvučati čudno. Nadam se da ću ljudima ostati u lijepom sjećanju i da će jednog dana govoriti kako je Barca igrala nogomet za uživanje", kazao je Guardiola

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, još je jednom pohvalio LionelaMessija: "Teško je pronaći riječi kojim bi se opisala njegova genijalnost. Barca bi i bez njega osvajala trofeje, ali sigurno ne bi osvojili 14 od mogućih 19".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo