ZA POVIJEST NBA LIGE / Pogledajte jednu od najdužih utakmica ikad

Image
Foto: AP Images

Osam igrača provelo je na terenu najmanje 48 minuta, a petorica su završila na klupi zbog osobnih grešaka.

28.4.2013.
12:00
AP Images
VOYO logo

U 1. krugu doigravanja NBA lige košarkaši Chicago Bullsa na svom su terenu svladali Brooklyn Netse sa 142:134 nakon tri produžetka, te u seriji na četiri pobjede vode 3:1. Bila je to jedna od najdužih utakmica u povijesti NBA lige, trajala skoro četiri sata.

Osam igrača provelo je na terenu najmanje 48 minuta, a petorica su završila na klupi zbog osobnih grešaka. Najzaslužniji za pobjedu Chicaga bio je Nate Robinson, koji je od 34 koša 29 zabio u posljednjoj četvrtini i produžecima. Kod Brooklyna istaknuo se Deron Williams sa 32 poena.

Oklahoma je povela sa 3:0 u pobjedama i nadomak je prolasku u drugi krug, a briljirao je Kevin Durant koji je upisao 41 koš i 14 skokova za pobjedu 104:101 protiv Houstona. Sada je sav teret na Durantu, buduči da je Oklahoma ostala bez Russella Westbrooka, koji je morao na operaciju.

Memphis je protiv LA Clippersa poravnao rezultat u pobjedama na 2:2, nakon što je slavio sa 104:83. Kod Memphisa Marc Gasol je ostvario 24 koša i 13 skokova, a Zach Randolph 24 poena. Clipperse su predvodili Chris Paul i Blake Griffin sa po 19 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo