DIVLJAČKI ISPAD UOČI DERBIJA / Podivljali Vujović brutalno prijetio Červaru!

Image
Foto: PIXSELL

Srpski rukometni stručnjak Veselin Vujović koji vodi momčad Vardara je po tko zna koji put - pretjerao.

18.5.2012.
9:54
PIXSELL
VOYO logo

Nadolazećeg vikenda u finalu makedonskog Kupa snage će odmjeriti najveći rivali, rukometaši Metalurga i Vardara. Utakmica velikog značaja svoj je divljački uvod dobila u srijedu kada je trener Vardara VeselinVujović fizički nasrnuo i prijetio stručnom stožeru Metalurga kojem je hrvatski stručnjak LinoČervar na čelu.

Incident se dogodio u dvorani BorisTrajkovski u trenutku kada su rukometaši Vardara završavali sa svojim treningom, a na parket su se spremali igrači Metalurga. Ničim izazvan nervozni je Vujović nasrnuo na pomoćnog trenera Metalurga AleksandraPetrovskog, a nakon što su ih razdvojili srpski trener okomio se na proslavljenog hrvatskog stručnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao je kako će platiti 10 tisuća eura da Červara, trenera s olimpijskim i svjetskim naslovima, strpaju u prtljažnik i otkinu mu nos", izjavio je za službeno internetsku stranicu Metalurga napadnuti Petrovski.

Pretpostavlja se kako je Vujović izgubio kompas zbog Metalurgovog stalnog otimanja njegovih igrača, a kap koja je prelila čašu je posljednji transfer u kojem je klubove zamijenio kapetan Vardara TihomirDoder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, usprkos možda i opravdanoj ljutnji i osjećaju nemoći, temperamentni srpski stručnjak je po tko zna koji put - pretjerao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo