Počinje prvi Adria Advent Maraton

21.11.2011.
13:49
VOYO logo

Prvi put u povijesti, maratonci iz cijelog svijeta dobit će prigodu trčati 42.195 m s pogledom na najmodrije more na svijetu. Prvi Adria Advent Maraton održat će se u Crikvenici, u nedjelju, 27. studenog 2011. godine, s početkom 10 sati.

Prvi put u povijesti Crikvenice će maratonci iz cijeloga svijeta imati priliku trčati 42.195 m uz more. Bez straha da će okusiti samo pola užitka boravka, oni malo manje izdržljivi, amateri i građani se mogu okušati u polumaratonu, utrci od 21.975 m.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada je prijavljeno ukupno 318 sudionika iz 9 zemalja, a posebno nam je zadovoljstvo i čast što će u maratonu sudjelovati poznati maratonac iz Etiopije Erkolo Ashenafi, pobjednik zagrebačkoga maratona te Marija Vrajić, najbolja svjetska ultramaratona.

10:00 h - početak maratona 10:30 h - početak ultramaratona 11:00 h - utrka građana 14:00 h - podjela nagrada (polumaraton) 15.00 h - podjela nagrada (maraton) 16.00 h - zabavni program

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjetite Crikvenicu, bodrite naše maratonce, uživajte u impresivnom prizoru utrke uz more i postanite dijelom sportsko-rekreativne povijesti u Crikvenici.

Detaljnije informacije možete dobiti na službenoj stranici maratona www.adria-marathon.eu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizator prvog Adria Advent Maratona je 'Via Mea Travel' d.o.o., suorganizatori Turistička zajednica Grada Crikvenice, GKTD 'Murvica' d.o.o. i Županijska lučka uprava Crikvenica, a pokrovitelj Grad Crikvenica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo