TO JE PRAVI DOMAĆIN /

Počastio Chelsea sa čak dva autogola

Image
Foto: AP

Chelsea je pobijedio na neugodnom terenu, no jako im je pomogao branič domaćih Jonathan Walters, koji je postigao čak dva autogola za 0:2. Posao su za još uvijek aktualnog europskog prvaka završili Lampard i Hazard.

12.1.2013.
18:15
AP
VOYO logo

LONDON - U 22. kolu Engleske lige Chelsea je u gostima s 4:0 slavio kod Stoke Citya, te preoteo Tottenhamu treće mjesto na ljestvici.

Chelsea je pobijedio na neugodnom terenu, no jako im je pomogao branič domaćih JonathanWalters, koji je postigao čak dva autogola za 0:2. Posao su za još uvijek aktualnog europskog prvaka završili Lampard i Hazard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton kod kuće nije uspio pobijediti Swansea (0:0), a hrvatski napadač NikicaJelavić igrao je cijelu utakmicu za domaće i uputio pet udaraca prema vratima od kojih nijedan nije završio u mreži. Veliki preokret napravio je "fenjeraš" Reading koji je kod kuće do 82. minute gubio s 0:2 protiv WBA, a nakraju slavio s 3:2. Aston Villa je poražena doma od Southamptona s 0:1, dok je Sunderland s uvjerljivih 3:0 ispratio West Ham. Fulham i Wigan su odigrali 1:1, a za domaćine je do 65. minute igrao MladenPetrić.

U ranije odigranoj utakmici Queens Park Rangersi i Tottenham su odigrali bez golova, 0:0. Bila je to prva utakmica trenera Queens Park Rangersa Harrya Redknappa protiv svojeg bivšeg kluba. Redknapp je na klupi Tottenhama proveo gotovo četiri godine, a dobio je otkaz u lipnju prošle godine. QPR-u ovaj bod puno znači jer sada više nisu na posljednjem mjestu, dok je Tottenham sada četvrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju se igraju derbiji Manchester United - Liverpool, te Arsenal - Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo