NADAL SE VRATIO TENISU / Pobjeda koju će dugo nositi u srcu

Image
Foto: AP

Nadal je pobjedu ostvario u paru s Argentincem Juanom Monacom. Svladali su češki par Frantisek Cermak/Lukas Dlouhy u dva seta 6-3, 6-2.

6.2.2013.
10:40
AP
VOYO logo

VINA DEL MAR - Španjolski tenisač RafaelNadal, koji je pauzirao od 28. lipnja prošle godine zbog ozljede koljena, vratio se pobjedom na teniske terene u utorak na turniru u Vina del Maru.

Nadal je pobjedu ostvario u paru s Argentincem JuanomMonacom. Svladali su češki par Frantisek Cermak/Lukas Dlouhy u dva seta 6-3, 6-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Liječnici su mi rekli da je koljeno dobro. Ponekad me boli, ali je sve u redu. Veliko mi je zadovoljstvo ponovno biti na teniskim terenima", rekao je Nadal, osvajač jedanaest Grand Slam turnira, koji će u četvrtak u singlu igrati protiv Argentinca FedericaDelbonisa.

"Na putu sam koji će mi pomoći da se sto posto vratim. Za to moram provesti neko vrijeme na terenima i potrebno je da koljeno ojača", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedmerostruki pobjednik Roland Garrosa, koji nije igrao na nekom turniru u Južnoj Americi od 2005., trebao bi nakon Vina del Mara nastupiti na turnirima u Sao Paulu u Brazili i u Acapulcu u Meksiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo