ODLAZAK IZ RUSIJE / Pletikosa dolazi Modriću i Ćorluki u Tottenham?

List Daily Mail navodi da je menadžer Harry Redknapp zagrijan za dovođenje našeg vratara.

28.8.2009.
10:32
VOYO logo

Nakon Marija Mandžukića, engleski Tottenham  vrlo je ozbiljno zainterseiran za dovođenje vratara hrvatske reprezentacije i moskovskog Spartaka Stipe Pletikose.

Pletikosa (30) je izgubio mjesto prvog čuvara mreže moskovskog Spartaka, a time i hrvatske reprezentacije, zbog čega već duže vrijeme traži izlaz iz Rusije. 

Naime,  Daily Mail piše da je Spartak spreman posuditi našeg vratara Spursima, a nije nemoguća ni prodaja. Menadžer Tottenhama Harry Redknapp traži zamjenu za prvog vratara Heurelha Gomesa (28) koji ima problema s ozljedom bedrenog mišića zbog koje bi mogao pauzirati tri mjeseca.

Redknapp je i u siječnju ove godine iskazivao zanimanje za hrvatskog golmana, ali tada se ipak odlučio na dovođenje Carla Cudicinija (35) iz Chelseaja. Jedini problem oko Pletikosinog eventualnog transfera mogao bi predstavljati David James, vratar Portsmoutha, koji se također mota u Redknappovim mislima.

Sljedeći bi dani, u svakom slučaju, trebali donijeti konačno rješenje ovoga slučaja i odgovoriti na pitanje hoće li se Pletikosa pridružiti Luki Modriću i Vedranu Ćorluki na White Hart Laneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo