PERIŠIĆ NA PRAGU SASVIM NEOČEKIVANOG TRANSFERA: / Slavni klub šalje Interu bivšeg reprezentativca u zamjenu za Hrvata?

Image
Foto: Profimedia

Više puta je govorio kako bi želio igrati u Premier ligi

17.9.2020.
12:33
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac IvanPerišić (31) ponovno se našao na radaru Manchester Uniteda, koji je za njega bio zainteresiran i dok je klub vodio Jose Mourinho, objavio je među ostalim i Manchester Evening News.

United se ovog ljeta jako trudio da iz Borussije Dortmund dovede krilnog napadača Jadona Sancha, ali njemački klub traži 120 milijuna eura odštete i nema namjeru popustiti. Zbog toga su se okrenuli Ivan Perišiću, kojem je istekla jednogodišnja posudba u Bayernu u kojem je u 38 nastupa zabio osam golova i još deset puta asistirao, te je osvojio trostruku krunu, Ligu prvaka, te njemačko prvenstvo i kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Intera Antonio Conte ne računa na Perišića, a Nerazzurri za njega traže 20 milijuna eura odštete. No, prema najnovijim informacijama koje je plasirao FcInterNews, United je spreman pustiti Chrisa Smallinga u Inter u zamjenu za Hrvata. Talijanima bi mogao uskoro zatrebati središnji branič jer se očekuje odlazak Milana Skriniara u OSG. Englez je, inače, prošlu sezonu proveo na posudbi u Romi, ali tamo nije ostao jer im je preskup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je, inače, lani doveo trojicu igrača s Old Trafforda - Lukaku, Younga i Sancheza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo