PEREZ SIPAO HVALOSPJEVE NA RAČUN LUKE MODIRĆA: / Ono što je rekao o Hrvatu dobro će zapamtiti cijeli Madrid

Image
Foto: AFP

Hrvatski nogometaš u šest je godina kupio srca svih u španjolskoj prijestolnici.

11.12.2018.
17:55
AFP
VOYO logo

Predsjednik Real Madrida FlorentinoPerez u utorak je na klupskom božićnom domjenku na Santiago Bernabeu održao govor na kojem je posebno pohvalio hrvatskog reprezentativca LukuModrića.

Vatreni je prošlog tjedna osvojio Zlatnu loptu te je ona tako već treću godinu zaredom u vlasništvu jednog od igrača Kraljevskog kluba. Prije njega dva puta u nizu slavio je sada već bivši igrač Madrida Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upisali se u legendu

"Već smo usredotočeni na osvajanje Svjetskog klupskog prvenstva. Ova skupina igrača već je dio klupske povijesti te su legende Madrida. Među njima je i Luka Modrić, dobitnik Zlatne lopte i nagrade The Best. On predstavlja talent i vrijednosti Madrida", kazao je Perez u svom obraćanju.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Real Madrid president, Florentino Perez looks on after a press conference following his re-election for the club's presidency at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, on June 19, 2017. Florentino Perez will remain as president of Real Madrid until 2021 after no other candidates ran against him, the Spanish and European champions announced. / AFP PHOTO / JAVIER SORIANO

Modrić je u šest godina u Relau osvojio sve što je mogao, a posebna nagrada je stigla u vidu niza individualnih priznanja za predstave u prošloj sezoni, za koju sam kaže da je najbolja u njegovoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak je, inače, ugovorno vezan s Realom do ljeta 2020., a trenutačno je u fazi pregovora oko njegova produljenja i lako bi tamo mogao okončati veličanstvenu karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo