PEPOV STROJ NEMILOSRDNO MELJE, ARSENAL NASTAVIO NIZ NEPOBJEDIVOSTI: / City uz malo muke svladao fenjeraša, Topnici remizirali s Unitedom

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ranije u subotu Manchester City je ostvario osmu pobjedu zaredom u Premier ligi svladavši na svom terenu s minimalnih 1-0

30.1.2021.
20:48
Profimedia
VOYO logo

U derbiju 21. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal i Manchester United su odigrali 0-0.

Iako je 18. utakmicu zaredom ostao neporažen u gostima, Manchester United ovim remijem sve više gubi korak s vodećim Manchester Cityjem, sada ima 41 bod, tri manje od gradskog rivala uz jednu utakmicu više odigranu. Arsenal je ovim bodom stigao na osmo mjesto sa 31 bodom, jednim više od devetog Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City ostvario osmu pobjedu zaredom

Ranije u subotu Manchester City je ostvario osmu pobjedu zaredom u Premier ligi svladavši na svom terenu s minimalnih 1-0 (1-0) posljednje plasirani Sheffield United. City je poveo vrlo rano, već u 9. minuti Gabriel Jesus je postigao, pokazat će se, jedini pogodak na utakmici.

U prvoj utakmici dana Newcastle United je iznenadio Everton svladavši ga na njegovu Goodison Parku sa 2-0 (0-0). Oba pogotka na utakmici postigao je Callum Wilson, prvoga glavom nakon ubačaja iz kuta u 73. minuti, a drugoga iz protunapada u trećoj minuti sudačke nadoknade. Ovo je prva prvenstvena pobjeda Newcastlea nakon 50 dana i niza od čak devet utakmica bez uspjeha tijekom kojih je momčad osvojila tek dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo