TO MORA DA JE LJUBAV / Pep Guardiola: Volim Mandžukića!

Image
Foto: Screenshot Bild

Uoči povratka njegovih nogometaša s reprezentativnih akcija trener Bayerna imao je interni sastanak sa svojim timom na kojem je, piše Bild, rekao za Mandžukića: 'Takvog igrača nisam vidio u cijeloj svojoj karijeri'.

14.10.2013.
14:08
Screenshot Bild
VOYO logo

U petak je Mario Mandžukić doživio veliko razočaranje u reprezentativnom dresu. Hrvatska je pred svojim navijačima izgubila od Belgije (1:2), a napadač Bayerna imao je tek dvije izgledne prilike na utakmice (obje glavom), te je bio umiješan u dvojbenu situaciju na kraju utakmice kada su Štimčevi izabranici tražili jedanaesterac nakon starta belgijskog vratara nad njime.

Frustracije u nacionalnom dresu, piše visokotiražni Bild, hrvatski će napadač vrlo brzo zaboraviti nakon što se u srijedu vrati u okruženje Bayernovog trening kampa. Za bavarsku momčad Mandžukić više nije problem jer Pep Guardiola ima samo riječi pohvale za Mandžu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stavivši na naslovnicu svog tiskanog izdanja sliku hrvatskog reprezentativca, Bild je napisao kako je španjolski stručnjak na internom sastanku sa svojim stručnim timom navodno izjavio: "Takvog igrača nisam vidio u cijeloj svojoj karijeri" uz dodatak "Volim tog igrača!".

U obrazloženju Pepovih riječ stoji da Mandžukić nije samo klasični golgeter (zabio je dosad pet golova u svim natjecanjima), već je nevjerojatno važan za momčad: "Ako izgubi loptu, vratit će se sve do svog šeasnaesterca kako bi ju osvojio nazad", piše Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo