'Sitan' iznos / Pekovićev ugovor težak 60 milijuna dolara

Image
Foto: John Woods/Press Association/PIXSELL

Potpisao je petogodišnji ugovor od 60 milijuna dolara, a dobit će i 8 milijuna različitih bonusa. Timberwolvesi su željeli četverogdišnji ugovor, a Peković 15 milijuna dolara po sezoni pa su se uspjeli nagoditi.

16.8.2013.
17:48
John Woods/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Nikola Peković je ovo ljeto bio slobodan igrač, no prije dva dana je dogovoreno da će on ostati prvi centar Minnesote. Za potpisani petogodišnji ugovor dobit će 60 milijuna dolara, a i 8 milijuna različitih bonusa. Timberwolvesi su željeli četverogodišnji ugovor, a Peković 15 milijuna dolara po sezoni pa su se uspjeli nagoditi.

"Peković je bio naš glavni cilj ove predsezone i sretni smo što je odabrao ostati s nama i nastaviti svoju karijeru u Minnesoti. Zahvaljujući trudu koji ulaže razvio se u jednog od najboljeg centra u NBA ligi i ulazi u najbolje dane svoje karijere. Imamo odličan dvojac pod košem, možda najbolji front court sa Pekom i Kevinom Loveom", izjavio je Flip Saunders.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peković je prošle sezone zabio iz raznih situacija te je imao prosječan broj poena 16.3 i 8.8 skokova u 31.6 minuta po utakmici. Tome je još i pogodovala ozljeda Lovea koji je propustio cijelu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo