izravno iz najvećeg skate parka / VIDEO spektakla u Osijeku: U najatraktivnijoj disciplini Pannonian Challengea - BMX Freestyleu pobijedio naš Marin Ranteš!

Image
Foto: Pannonian Challenge

Posljednji je natjecateljski dan na Pannonian Challengeu. Očekuje nas pravi spektakl.

14.8.2021.
21:31
Pannonian Challenge
VOYO logo

Već tradicionalno, subota je rezervirana za natjecanje u BMX Freestyleu koji je od ove godine postao i olimpijska disciplina. BMX Freestyle je ujedno i o vizualno najatraktivnija disciplina na Pannonian Challengeu koja svake godine privuče najveći broj gledatelja.

Među najboljih 12 profesionalnih vozača u finalu bili su hrvatski predstavnik Marin Ranteš, te Kolumbijac Juan Pablo Rojas Cuellar, Slovenac Matej Žan, Mađari Kristόf Krausz i Zoltán Ujváry, Nijemci Jonas Lindermair i Michael Meisel, Latvijac Ernests Zëbolds, Talijan Alessandro Barbero, Jack Clark i Kieran Reilly iz Velike Britanije i Jacob Thiem iz SAD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobijedio je Marin Ranteš, koji je u svojoj najboljoj vožnji izveo čak četiri tehnički vrlo zahtjevna trika, za što je dobio 95 bodova, 0,34 više od Kierana Reillyja na drugom mjestu i četiri boda više od trećeplasiranog Amerikanca Jacoba Thiema. 

Svi posjetitelji Pannonian Challengea morali su imati EU digitalnu COVID potvrdu, koja će se provjeravati na samom ulazu na festival. Pravo ulaza na događaj imaju osobe cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, dok će onima koji nisu cijepljeni trebati negativan PCR test (ne stariji od 72 sata) ili negativan brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati). Naposljetku, 22. Pannonian Challenge je otvoren i za osobe koje su preboljele bolest COVID-19, odnosno da je od prvog pozitivnog PCR testa prošlo najmanje 11 dana. Djeca mlađa od 12 godina izuzeta su od obaveze posjedovanja digitalne EU COVID potvrde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizator je osigurao provođenje testiranja, a više detalja o punktovima na kojima će biti omogućeno brzo antigensko testiranje kao i dodatne informacije o samoj manifestaciji zainteresirani mogu pronaći na stranici pannonian.hr. Organizatori mole gledatelje da dođu na vrijeme kako bi izbjegli nepotrebne gužve kod ulaska u skate park na lijevoj obali Drave.

Live stream  današnjih nevjerojatnih akrobacija u BMX Freestyle disciplini, možete pratiti od 18:00 sati u ovome članku ili OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo