LEGENDA PREKIDA KARIJERU / 'Ovo je kraj! Sada me očekuje borba za život'

Image
Foto: PIXSELL

Petrov je u razgovoru za bugarski sportski dnevnik tema Sport izjavio kako je tijekom prvog poluvremea prošlotjedne prvenstvene utakmice protiv Arsenala osjetio čudnu glavobolju.

31.3.2012.
16:29
PIXSELL
VOYO logo

SOFIJA - Kapetan bugarske nogometne reprezentacije i engleskog prvligaša Aston Ville Stilijan Petrov objavio je prekid karijere nakon što mu je ranije ovoga tjedna dijagnosticirano kako boluje od akutnog oblika leukemije.

"Ovo je kraj, za mene je nogomet završio. Sada me očekuje borba za život i ja ću se boriti", rekao je 32-godišnji Petrov koji je sa 105 nastupa rekorder po broju odigranih utakmica za Bugarsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrov je u razgovoru za bugarski sportski dnevnik tema Sport izjavio kako je tijekom prvog poluvremea prošlotjedne prvenstvene utakmice protiv Arsenala osjetio čudnu glavobolju, pa mu je klupski liječnik savjetovao izlazak iz igre na poluvremenu.

"Ostao sam bez snage vrlo rano u drugom poluvremenu što je vrlo neobično za mene. Ali, to je život, prošli tjedan smo pili kavu u Londonu, a sada govorimo o bolesti. Zahvaljujem se svima koji su mi pružili riječi potpore iz svih krajeva svijeta, ali naravno da me najviše ohrabruju dobre želje iz moje Bugarske. To mi daje snagu i vjeru da ću se jednoga dana oporaviti", izjavio je Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo