OVAKVOG JELIČIĆA JOŠ NISMO VIDJELI: / Uplakani Joško nahvalio Vatrene pa se obračunao s političarima

Image
Foto: Screenshot

Stručni komentator HRT-a suznih je očiju dočekao kraj utakmice.

15.7.2018.
19:33
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Unatoč odlučnoj predstavi protiv Francuske nisu uspjeli pobijediti. Joško Jeličić sa suzama je dočekao kraj utakmice u studiju HRT-a.

"Prije svega miješaju mi se tuga i ponos. Uf..još sam vidio sinove kako plaču na tribini. Teško mi je. S druge strane ponosan sam na ono što su ovi momci napravili i što smo nakon ovoga bolji ljudi. Oni su to uspjeli svojom žrtvom i svojom patnjama i svim što su dali za ovaj dres", kazao je Jeličić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim poručiti onima koji će se ukrcavati na njihov vlak, a koji će njih iskoristiti i neće naučiti iz njihova primjera. Oni što će se ukrcat će se na njihov vlak kako bi promovirali svoju samodopadnost. To su političari. Naši momci su pokazali što znači kriterij znanja, žrtve.... Zbog toga smo svjetsko čudo, a zbog političara smo najsiromašnija zemlja Europske unije", poručio je Jeličić.

"Za Hrvatsku su dali zadnji atom snage. Trebat će vremena da se oporavimo. Vjerojatno nisu svjesni što su napravili. Vjerujem da smo svi nakon Svjetskog prvenstva ujedinjeni. Moramo im vratiti za ovih mjesec dana i moramo im to pokazati sutra", kazao je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebamo biti ponosni, napravili se velik uspjeh. U jednom trenutku sam mislio da ćemo biti prvaci jer smo bili i bolji. Trebamo biti ponosni na njih. Odradili su fenomenalan posao. Svaka čast. Koliko smo sada tužni, trebamo biti veseli i zadovoljni. Mjesec dana su se borili. . U nogometu se dešavaju takve stvari i moramo biti ponosni", istaknuo je Robert Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo