Ponedljeljak u ZAgrebu / Otkriveni detalji spektakularnog dočeka Vatrenih: Prelet Krila oluje, konfeti, baloni i gotovo 100 tisuća ljudi

Image
Foto: APimages

Dolazak na Trg očekuje se u 14.30 sati. kada bi nad gradom mogla preletjeti Krila oluje

13.7.2018.
8:17
APimages
VOYO logo

Finalna utakmica između Hrvatske i Francuske na Svjetkom prvenstvu odigrat će se su nedjelju u 17 sati, a veliki doček hrvatske nogometne reprezentacije, bez obzira na ishod, očekuje se u ponedjeljak. 

Organizacijski odbor dočeka već je održao niz sastanaka. Prema predviđanjima, naša reprezentacija Moskvu bi trebala napustiti dan nakon finalne utakmice, dakle u ponedjeljak u 11 sati, piše Jutarnji list. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Moskve do Zagreba, avionom, treba im oko dva i pol sata stoga se njihovo slijetanje očekuje oko 13:30 sati. Na aerodromu će VAtrene dočekati mažoretkinje i navijači, a potom će otvorenim autobusom krenuti prema Trgu. Slike poput onih iz 1998., kada su se zastave Republike Hrvatske vijorile od aerodroma do grada, očekuju se i sada.

Program bi mogao početi oko 13 sati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebni program na Trgu bana Jelačića gdje bi se moglo okupiti više desetaka tisuća ljudi do tada bi već trebao početi. Neki procjenjuju da bi u ponedljeljak na Trg moglo doći i do 100.000 ljudi. Jedno se vrijeme spominjao i doček na Trgu Francuske Republike gdje je dočekana brončana generacija iz 1998. godine, no ta ideja nije zaživjela zbog same simolike. Oči svijeta tog će dana biti uprte u Zagreb i Hrvatsku pa treba pripaziti na svaki detalj, poručili us iz organizacijskog odbora. 

Ulica Savezne Republike Njemačke, Avenija Dubrovnik, Avenija Većeslava Holjevca i Ulica Hrvatske bratske zajednice do Vukovarske, Savska i Ilica ulice su kojima bi Vatreni trebali prolaziti prema središtu grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prelet krila oluje, konfeti i baloni

Dolazak na Trg očekuje se u 14.30 sati. kada bi nad gradom mogla preletjeti Krila oluje, za što se još uvijek čeka odobrenje Ministarstva obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program na Trgu bi trebao trajati oko sat vremena, a tamo bi trebali biti i Zaprešić Boysi, a osim njihovih navijačkih uradaka sasvim će se sigurno čuti i ostale navijačke pjesme kao i domoljubna budnica "Moja domovina" prilikom koje bi se na Trgu trebali ispaliti crveno-bijeli konfeti te će se u nebo pustiti tisuće crveno-bijelih balona.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo