Play ponuda

ZLATNA BRAĆA SINKOVIĆ POSLALI ZASTRAŠUJUĆU PORUKU KONKURENCIJI NA SP-U: / Njihov rezultat govori sve

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

'Kako se vidi u drugim grupama, na SP-u se uvijek malo pomiješaju karte'

25.8.2019.
14:19
PIXSELL, Igor Kralj
Play ponuda

Braća Valent i Martin Sinković, aktualni svjetski i dvostruki europski veslački prvaci u dvojcu bez, zadovoljni su kvalifikacijskim nastupom na Svjetskom prvenstvu koje je u nedjelju započelo u austrijskom Linz-Ottensheimu, u kojem su kontrolirali tempo od prvog do posljednjeg zaveslaja i na cilj došli s gotovo dvije i pol sekunde prenosti pred drugoplasiranim Australcima.

Image
LUKA RADONIĆ PRIDRUŽIO SE BRAĆI SINKOVIĆ U ČETVRTFINALU: /

Uzbudljivo je u austrijskom Linz-Ottensheimu

Image
LUKA RADONIĆ PRIDRUŽIO SE BRAĆI SINKOVIĆ U ČETVRTFINALU: /

Uzbudljivo je u austrijskom Linz-Ottensheimu

'Bilo je dobro i zanimljivo. Očekivali smo da će biti teško'

"Bilo je dobro i zanimljivo. Očekivali smo da će biti teško, Australci su stvarno bili dobri. Od početka do kraja smo vodili, ali nikad nas nisu pustili da odemo previše, tako da smo stalno bili pod pritiskom. Cijelu utrku smo kontrolirali, osjećali smo se sigurno da nas ne mogu preći", izjavio je Valent Sinković nakon prvog nastupa, ali je upozorio da je konkurencija u Austriji vrlo snažna.

'Puno ima dobrih posada'

"Kako se vidi u drugim grupama, na SP-u se uvijek malo pomiješaju karte. Puno ima dobrih posada, bit će stvarno zanimljivo natjecanje do kraja."

Braća Sinković su posljednji nastup imali prije gotovo mjesec i pol dana, 12. srpnja na Svjetskom kupu u Rotterdamu, gdje su nakon kvalifikacija odustali od nastupa u polufinalu zbog lakše Martinove ozljede.

'Zadovoljni smo i čekamo da vidimo raspored repesaža'

"Nakon dužeg vremena smo imali utrku, tako da je prva uvijek teška. Zadovoljni smo i čekamo da vidimo raspored repesaža i skupinu za četvrtfinale. Sigurni smo da će svaka skupina biti teška, čekaju nas još tri jake utrke, ali smo spremni na to", rekao je Martin Sinković te naznačio kako će braća provesti dva dana bez utrka:

"Idemo sada još par treninga napraviti, dotjerati sve što nije valjalo, tako da u četvrtfinalu odveslamo najbolje što možemo."

Četvrtfinalne utrke dvojaca bez na rasporedu su u srijedu, a prva će skupina startati u 11.13 sati.

Play ponuda
Play ponuda